top of page
bgImageKundaliniyoga har stärkt oss och förändrat våra liv.
När du har börjat så kommer din motivation att ta hand om dig bara att öka. Att känna hur lätt det är att tillsammans i grupp få kontakt med sig själv och uppleva hur kroppen fungerar och vad den behöver gör att man börjar förstå sig själv och inse att det är där man börjar förändringen.

Hushållsyoga är också ett namn på vår yoga

Livet blir något annat när du förstår innebörden av hälsa. När du börjar ta hand om dig själv och bli  medveten om att du har för grundläggande basbehov som levande varelse. Vi delar med oss av vad vi lärt och vad vi upplevt. Ständigt får vi så klart nya insikter och nya kunskaper. 

Du är vad du tar in i dina system 

Medvetenheten om att du har många hål i din kropp där saker passerar in i det som är du . Du har också en stor yta som absorberar, hela du är täckt av hud där du också tar upp och in saker i din kropp och i ditt blodomlopp. Hur medvetet väljer du vad som får vara med och skapa dina celler och vad som

får vara med och bygga dina nervbanor. 

Kundaliniyogan kommer förmodligen att öka din förståelse av dig själv och av livet .

Vi leder och guidar dig men du får göra jobbet, jobbet att bara vara med dig själv och ta in vad dina kropp vill berätta för dig.


Möt det där stora som du är på insidan och flytta ut det i livet.

Din förmåga att hålla ihop dig själv ökar för dom flesta. Du slipper reagera lika ofta och låta din energi lämna dig för att någon annan gör eller säger något. Du är Du och du tar medvetna beslut som gynnar det bästa och det vackraste i livet, i ditt liv. Det är ditt första ansvar, Fred börjar med Frid på din insida . När du har frid på din insida så har du större möjlighet att  leva i din fulla potential och det stärker du hos alla omkring dig när du är i harmoni och balans.


Du väljer vad du gör och då väljer du också hur det blir.

 Välj för dig och din hälsa och din utveckling. Släpp kampen.Föbättra din flexibilitet i både kropp och sinne.

Yogan tar hand om alla dina delar. Kropp sinne och själ. När vi gett kroppen vad den behöver kan vi gå vidare och börja höra våra inre röster som viskar om dina behov. Stressen och  kraven samt alla invanda mönster gör att viskningen är svår att höra. Ofta kör vi bara på som vanligt fast kroppen har börjat skrika. På ullmattan i en trygg och hållen stund är det lättare att möta dig och höra dig själv. Här har du en date med dig själv en gång i veckan. 

Bygg upp dina muskler så du orkar bära din kropp 

Muskler som inte används stelnar och försvinner. Vi behöver alla underhålla våra kroppar som är skapade för ett  helt annat liv än det dom flesta lever i dag. Detta kanske är det du vill  ha ut av yogan och då är det som är bäst för dig här och nu. Andningsteknikerna  ger många fantastiska effekter på hela dig. Med mera syre i kroppen fungera allt mycket bättre. Att fokusera på det friska istället för det sjuka och göra förändringar därifrån är till stor hjälp.

Yogan stärker både nerv- och körtelsystemet – en viktig faktor för hälsa. Matsmältningsapparaten och lymfsystemet stimuleras och du lär dig att andas på ett sätt som motverkar stress och som stärker hälsan. Andningstekniken är ofta en av de främsta anledningarna till den stora förbättringen hos individen. Förbättrad sömn är en effekt som framstår i flera studier.

Allt utifrån studier som gjorts även i Sverige på yogan och dess effekter. 330 vårdinrättningar tar i dag hjälp av dessa tekniker för rehabilitering. 


Öka din puls

Under vår vägledning kan du ta det lungt, mjukt och inkännande eller så tar du i det där lilla extra. Sitter igenom påfrestningar både mentala och fysiska. Allt beroende på hur du har det just då . Det är din uppgift här att lära känna dig själv så du vet när egot har slutat tala och din själs viskning börja höras. Skärande och brännande smärtor ska vi inte ha och då tar vi det lilla lugna och låter kroppen få sitt innan vi utmanar den och når sinnet.  Allt sker i den takt det ska och du odlar både din tillit och din acceptans. 

Finn och grundlägg en hälsosam livstil

Att börja med yoga är att börja ta kontakt med sig själv och faktiskt prioritera dom behov man själv har som självläkande varelse. Mönster behöver brytas och nya vanor byggas.

Om man gör som man alltid har gjort så blir det som det alltid har varit. Är du nöjd så är det helt okej men känner du att det finns mera att önska i ditt liv då är detta ett effektivt verktyg  för många för att förstå vad du behöver och tekniker som hjälper dig genom det tuffa förändringsarbetet på ett härligt och lättare sätt.

Detta är mångas upplevelse och den är alltid personlig, så kom och prova.

Yoga är att förena kropp själ och sinne och  därmed få tillgång till allt du är. 


Vi använder pranayama ( andningsövningar) för att komma åt parasympatiska systemet (bromsen ) Vi behöver en kropp som fungerar fullt ut och är rörlig för att må väl och ha ett lätt och rörligt sinne därför använder vi oss av asana (rörelse) för att förbereda kroppen för meditationen. Meditationen är ett utforskade av våra egna (demoner) motstånd . Att medvetet iakta vilken form egot (tankar) tar när vi sitter och genomför en meditation är vägen till att förstå vilka mönster vi har och att sitta igenom dom gör det möjligt för det som ligger bakom att visa sig. När vi lyssnar på sinnet ( egot) så får vi aldrig möjligheten att komma in I vår kärna där vår Dharma ligger ( vår väg) . Bortom och innanför får du insikter som klart och tydligt snabbt kommer upp och helt plötsligt blir det väldigt lätt att göra just det som innan var svårt i meditationen . Att sitt stilla och att hålla positionen så exakt det är möjligt är en del av tekniken för att nå ditt innersta . I ditt innersta finns neutraliteten , du behöver inte värdera och du känner inte längre ett behov av att bli värderad. I ditt innersta vet du vad som är rätt beslut för dig I även dom största frågorna i livet , Kampen du genomför på matten med ditt sinne/ego gör att kampen i livet tar slut . Du kan leva i det nätverk av kraft, energi och visdom som du är en del av . Det tantriska nätet . Rent praktiskt kan du ge hjälp där det behövs utan att förvänta dig något tillbaka för du vet att allt du ger ut får du mångfalt igen . Du kan be om hjälp när du behöver för du vet att vi alla är en del av livets pussel och alla behöver få möjlighet att bidra till den gemensamma harmonin.

Demoner kan se väldigt olika ut ,utforska dina tankar som ger dig motstånd att helt och fullt gå in I en process med dig själv på yogamattan .

Är dom små söta slingriga och kommer från dina erfarenheter som du vill ska vara rätt ? Är dom tydliga och värderande jämförande ?

Oavsett så utforska dom och se vart det tar dig .

Vi är också väldigt olika som personer en del behöver bli mutade på mattan . Typ fixa det här nu så myser vi I soffan sen andra behöver lite jäkla anamma och bara göra det . Du vet vad du behöver för att nå in I din kärna .


Detta kan också upplevas helt olika så kom och prova och se vad det ger dig.bottom of page